AutorPríspevok
halo
odpovede: 10
odpovede: 10
re: Golf V GTI
04.07.2011 22:14:38 zmenené 04.07.2011 22:14:49 halo
Kasli na reci. Autoslalom je o zrucnosti jazdca a az v druhom rade o aute. Ja som si dal so 100k TDIckom zopar desiatych miest v pohode. Vacsinou predomnou v S4 boli auta ktore mali vsetky cez 200k a par aut aj na slickoch.
Takze ser na vsetko a pridi si zajazdit. Tvoje auto ti bohate bude stacit na dobre umiestnenie ak ho mas v rukach.
Ja zajtra napriklad idem "závodiť" na máťinom Pole 1.2tsi lebo svoje mam v servise. A som v kategorii S4
D
Takze ser na vsetko a pridi si zajazdit. Tvoje auto ti bohate bude stacit na dobre umiestnenie ak ho mas v rukach.
Ja zajtra napriklad idem "závodiť" na máťinom Pole 1.2tsi lebo svoje mam v servise. A som v kategorii S4
rampage
odpovede: 2
24.06.2011 00:27:40
a ake zakladne veci by sa dali do toho hodit aby to zlepsilo ? 
nepochybujem,ze sa pobavim aj tak,po carate sa na najblizsej zucasnim...
nepochybujem,ze sa pobavim aj tak,po carate sa na najblizsej zucasnim...
matvo
odpovede: 152
odpovede: 152
23.06.2011 22:58:38
prekrutiakovane turbo predokolka bez svoru bude robit problem bodovat aj extremne dobremu jazdcovi.. ak si to este nekupil, tak sa pozri radsej po niecom ako civic Type R 7g.
a o pozitku z jazdy s tou filharmoniou pod kapotu ani nehovorim.. 
Draho
odpovede: 49
odpovede: 49
23.06.2011 13:48:12
Nevymyslaj ci je golf dobry alebo zly, skus si jeden slalom a uvidis. V prvom rade ide o zabavu a o to ze sa da strasne dobre vyblbnut. Pises ze chces jazdit len hobby, tak potom nejake auto specialne na slalom neries. Vyskusaj a uvidis, hlavne sa pri tom bav 
ASMaros
odpovede: 591
odpovede: 591
re: re: Golf V GTI
23.06.2011 11:52:06
Určite to nie je šmejd. Ale tradiční slalomári sú oveľa ďalej. Jazdia odľahčené upravené autá. Golf GTi nie je zlá voľba, hlavne na rýchlejšie rovnejšie trate ako Piešťany a Trenčín a povedzme Púchov. Ale konkurencia je naozaj veľká. V triede S4 bude bodovanie nemožné, kým to bude kvázi sériovka... Iste však nie je možné v prvú sezónu očakávať výsledky v prvej desiatke... 
rampage
23.06.2011 10:27:04
to je to auto ,az taky smejd ?
Miro
odpovede: 76
odpovede: 76
23.06.2011 08:34:56
Na hobby jazdenie je vhodne vsetko.Aj slapacie auticko.Ale z V GTI na vysledky zabudni.
rampage
Golf V GTI
23.06.2011 01:27:08
zdravim,len nedavno som sa dozvedel ,ze nieco taketo open sa organizuje.
moja otazka znie ci je moznost slusne zajazdit aj s hore uvedenym autom,alebo je to uplne nevhodne, a pripadne kupit nieco do 3tis e-ak nieco existuje vyslovene na slalom.
je to cisto len hobby,bez inych ambicii,dakujem za odpoved
moja otazka znie ci je moznost slusne zajazdit aj s hore uvedenym autom,alebo je to uplne nevhodne, a pripadne kupit nieco do 3tis e-ak nieco existuje vyslovene na slalom.
je to cisto len hobby,bez inych ambicii,dakujem za odpoved