Prihlásenie

zapamätať

AutoSlalom diskusia

AutorPríspevok
Pitkin

NR

06.07.2007 11:21:09
bolo super, dakujeme organizatorom za fajn akciu aj ked to troska pokazil ten dazd a nebolo sa zrovna kam schovat. niektorym dazd vyhovoval a bolo myslim na co pozerat. verim ze nas bude stale viac a viac ktory si takto prideme zajazdit. mne osobne sa asi viac paci na babe ale bola to prijemna zmena. uz teraz sa tesim na dalsie podujatie a dufam ze uz budem mat doskladane aj svoje auto... verim ze maros s gustom daju rychlo na net aj nejake fotky a vysledky.
remo

slalom

05.07.2007 22:23:28
trat bola ozaj zaujimavejsia ako na Babe. dazt to v min jednej jazdej aj slusne obohatil a doprial nam si, aj ked nechtiac zadriftit.

ako pise miki taktizovanie a predbiehanie sa je trochu zvlasntne na podujatie takehoto druhu.

co mne zas zarezonovalo bolo to ze niektori zucastneni mali z neviem akeho dovodu moznost trat ist viac krak ako vacsina z nas, co dava samo moznost sa trat naucit a zajazdit lepsi cas.

ale stale je autoslalom naj podujatie, ktoreho sa zucastnujem a isto mu zostanem verny aj nadalej.

tu pripajam link na zopar foto: http://picasaweb.google.com/remila79/SlalomNitraJanikovce
Duch

NR-slalom

05.07.2007 20:47:28
No az na ten dazd... Ako divak som si to moc neuzil stale niekde skovany pred dazdom ale tak co uz moja chyba ze som nechcel zmoknut :-))) Uz aby to bolo na babe ja chcem jazdit
Miki

NR

05.07.2007 19:37:55
bolo to fajn, trat sa mne osobne pacila viac ako na Babe, technickejsia a zaujimavejsia.

Dobuducna treba zaviest stavanie sa pred startom. To predbiehanie a taktizovanie je zbytocne. Skupiny by mali ist pkene za sebou , to znamena najskor 1,6 , potom 2,0 a nakoniec nad 2 l. Ked uz nic ine, tak docielime rovnake podmienky pre danu skupinu a tym padom aj spravodlivost vysledkov. natlacit sa pred dazdom dopredu, pocas dazdu vyckavat kym oschne trat a potom brat pohare je nefer voci ostatnym jazdcom. Zavedenie startovania podla kategorii da moznost viac si preteky uzit, lebo cakat v aute a riesit predbiehania zbytocne zabera cas. Kto sa nezaradi vcas do svojej kategorie(dajme tomu 2min limit) , ten pride o svoju sutaznu jazdu. Je to moj navrh , ktory absolutne bez problemov funguje na Berg cupe a cela procedura sa zrychlila a je spravodliva.
marjari

ucast

04.07.2007 22:47:03
chlapci a dievcata, vyzera to ze nemozem prist, ak sa nedostavim do 9.00 tak smola, vidime sa zase na Babe. vela zabavy
Lucia

Zdenci

03.07.2007 22:34:35
nemas zac
Zdenci

Odvoz

03.07.2007 21:26:40
Dakujem Lucka dam ked tak vediet zajtra lebo musim vediet ci budem aj na sviatok v robote este mi sef povie... Dakujem aj tak za ochotu a keby som nesiel tak prajem prijemny den A dobre vysledky...
Lucia

Odvezieme

03.07.2007 20:01:38
Kohokolvek
Mame dve velke miesta v aute kontakt na mna u marosa - Lucia - Volvo
CordobaSX

Zabezpecenie

02.07.2007 21:08:52
Ďakujeme usporiadateľom, že im na nás tak záleží ))
Zdenci

Odvoz BA- NITRA

02.07.2007 20:20:48
Ahojte najde sa tu dobry clovek ktorý može odviezt dvoch ludi z autoslalom teamu na slalom do NR nakolko robime v stredu do osmej a nemozme sa prippjit v stredu ale az vo stvrtok rano ? Je tu niekto z BA Kto moze teda odviezt dvoch ludi ? Dakujem
1 2 3 4 ... 746 747 748 749 750 751 752 ... 762 763 764 765 << < >>>

Najbližšie podujatie

AutoSlalom - Trebatice 2012

03.03.2012  TREBATICE - motokárová dráha (sobota)

AutoSlalom AUTOGLYM - letisko Svidník

01.05.2012  Svidník letisko (utorok - štátny sviatok)

Realizační partneri

Fuchs OilAutoGlymTEMPUS SuperDRIVE - škola šmykuautosamolepky.skASOS

Mediálni partneri

auto.sme.skauto.pravda.skHNonline.skTopSpeed.skSITAWebnoviny.skZoznam.skautoviny.skPower MagazineSportoveAuta.skmojeauto.skAutoSportFoto.skAutoBild SlovenskoRallybazar.skSwiftClub.skFordClub.skautoshow.sk

Anketa

Ktorú verziu trate v Trebaticiach chceš jazdiť?

59%
Pôvodnú predĺženú v protismere hodinových ručičiek
 20%
Protismernú predĺženú v smere hodinových ručičiek
 20%
Je mi to jedno, dám obe
Hlasov: 64

09.02.2012, meniny má Zdenko

© 2007-2012 Autoslalom.sk - všetky práva vyhradené
realizácia www.eraweb.sk