AutorPríspevok
fesanda
jedna babizna krici
07.06.2007 22:52:46
yuri: ...alebo ma take skvele auto..?:-))
miki, a nechces si to 43.miesto aspon z recesie vyskusat? :-)
miki, a nechces si to 43.miesto aspon z recesie vyskusat? :-)
ASMaros
Kde sú baby?!?
07.06.2007 17:35:49
Héééj, fešáci, pozvite svoje frajerky, milenky, sestry, manželky a čo ja viem ake ...y jazdiť! Pozrite na zoznam. Veď sú zaregistrované len dve devy! To zas odovzdáme trofej každej čo sa postaví na štart? Robte s tým niečo...
yuri
pohoda
07.06.2007 15:49:09
fesanda : ved sa stale snazime zhodit Mikiho z toho miesta ale zatial sa to nepodarilo.. on za to nemoze, to my sme malo sikovni :-))
Miki
to fesanda
07.06.2007 14:06:55
..ale ja by som chodieval a tvrdil to iste aj keby som skoncil 43tí :-)
fesanda
skodofka atd.
07.06.2007 13:00:38
Sa tak usmievam ked niekto kto je pravidelne prvy hovori o tom ze nie je to len o umiestneni ;-) Ale vazne - sa mi paci vzdy ta atmosfera ze si clovek dojde v pohodicke zajazdit alebo sa len pozriet, relativne komorna atmosfera kde nepocujem poznamky typu jezis ten sa kam hrabe s tou skodovkou medzi tymi nadupanymi karami ale skor fuha ten to pekne presiel... proste pohodicka a tiez si myslim ze je nas viac ktorych to vyzyva k tomu aby spoznal svoje auto a svoje moznosti a schopnosti co sa zas len odrazi na bezpecnejsej jazde v beznej premavke. A co sa tyka tych pasok – su ludia ktori to prejdu na prvy sup bez nicoho a su typy ako ja ze sa stratim medzi kuzelkami aj na 20-ty krat... No sa tesim zas anciasa a dufam ze ta pohodova atmoska na slalomoch este dlho vydrzi
yuri
:-)
06.06.2007 17:32:10
Dufam ze pride ja Melinda na novom aute a uz bude lepsie rezat zakruty a hlavne jej vlastnu zakrutu "Melindin Vracak"
Miki
Ludiaaaaaa
06.06.2007 17:02:59
ludia , ved slalom nie je len o umiestneni . nikde si lepsie a bezpecnejsie nevyskusas svoje schopnosti a jazdne vlastnosti auta . Berte to ako dalsi level v zlepseni sa ako vodic :-)
miroo
Skoda 120
06.06.2007 16:47:53
jasne ze to ma zmysel, vsetci sa radi pozru na pekne drifty...aut s pohonom zadnej napravy je malo :-) ...a urcite si dobre zajazdis
yuri
Skoda 120
06.06.2007 16:41:20
Ak aspirujes na popredne miesta tak nema, ale ide VZDY o to, aby sme si zajazdili ... tak ze v tom zmysel vidim velmi zretelne.
Karco : len aby to bolo do 3 miesta, kazdy nema taky medzikus medzi volantom a sedadlom ako tvoja felda :-)
Karco : len aby to bolo do 3 miesta, kazdy nema taky medzikus medzi volantom a sedadlom ako tvoja felda :-)
Zdenci
skoda 120 ???
06.06.2007 16:20:30
Myslim ze vela ludi by ti povedalo ze to je tvoja vec
Ak nemeries na prve priecky teda nemas 250 konovu Skodovku...alebo nejsi niaky profi. Chod v pohodke dojdi,vyskusas si,zajazdis si,nikomu nebudes vadit alebo ano ???